De vega-gekkies van PETA hebben het gepresteerd om weer een belachelijke campagne te lanceren. Want volgens hun nieuwste campagnevideo houden mannen die geen vlees eten het beduidend langer uit in bed. Ja, wij snappen het ook niet helemaal.

De video, die vanwege het NSFW gehalte verbannen is in de VS, laat zien hoe een vegetarische man er langer over doet om tot zijn hoogtepunt te komen dan een man die wel vlees eet. De vleeseter moet zijn vluggertje trouwens ook nog bekopen met de dood, maar dat geheel terzijde.

Ja, het slaat echt helemaal nergens op. Volgens PETA komt het doordat het cholesterol in vlees de bloedtoevoer naar je organen verslechterd en je conditie verminderd. En hoewel dit in zekere zin waar is, heeft je conditie niet zoveel invloed op je vermogen om je orgasme uit te stellen als dat nu beweert wordt.

Want laten we eerlijk wezen, elke man is in staat om binnen een paar minuten de klus te klaren. Je zou daarom juist denken dat mannen met een slechte conditie er langer over doen om tot een hoogtepunt te komen, aangezien zij na een minuut of 2 al buiten adem zijn.

En als je het als man conditioneel gezien niet langer dan 5 minuten uit weet te houden, adviseren we je toch om even wat vaker de sportschool in te duiken. Dus nee, PETA. Een slechte conditie staat zeker niet gelijk aan vroeg klaarkomen.

Er zijn genoeg mannen met bereconditie die al klaargekomen zijn voordat ze ‘m uit hun broek halen. Maar goed, de graskauwers bij PETA doen alles voor een beetje ophef. Maar het blijft toch bijzonder dat wij die lui een klein lesje seksuele voorlichting moeten geven.