Zoals je weet was heel Nederland gisteren in rep en roer vanwege de vrijpartij van Kim en Geraldine. De zwoele teaser duurde helaas maar 15 seconden, dus wij vroegen ons al af hoelang het zou duren voordat de hele shoot op internet zou staan. Het antwoord: niet lang.

Kort nadat de teaser video viral ging werd deze stomende backstagevideo op internet geplempt. De ruim 2 minuten durende video maakt de korte teaser meer dan goed en bevat meer onthullende beelden.

Lees ook: Pikante foto’s Kim & Geraldine gelekt

Over de roddel dat de twee daadwerkelijk het bed met elkaar gedeeld hebben zeggen de dames dat ze dat graag nog in het midden laten. Tot die tijd zul je het moeten doen met onderstaande video.

En om je de moeite te besparen is iemand alvast zo lief geweest om de heetste shots voor je in GIF te zetten. Want wij weten heus wel dat de video anders gewoon op repeat gaat. Geen dank!

Eén ding is zeker en dat is dat de dames met de video’s nu al de nodige aandacht op zich hebben weten te vestigen. En terecht ook, want ween eens eerlijk: jij zou Kim en Geraldine toch niet uit je bed trappen?

Edit: De pikante foto’s van de fotoshoot staan al op internet!