Wat zijn we hier in Nederland toch een lekker nuchter volk. Wil je langskomen dan moet je even bellen van te voren en een rondje geven zit er ook vaak niet in. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Nou ja, 364 dagen per jaar dan. Want op die ene dag… gaat heel Nederland los!

En los gaan, daar weten ze bij Heineken alles van. Elk jaar weer weet Heineken voor Koningsdag een vette actie te bedenken. Zo vlogen ze vorig jaar nog een stel buitenlanders in om ze ‘Kingsday’ te laten ervaren, dit jaar zoeken ze het echter dichter bij huis.

Deze actie is dus ook voor jou. Heb jij voor deze Koningsdag nog geen outfit? Dan helpt het grootste biermerk van Nederland je een handje met dit Koninklijke Heineken w-hals shirt. Juist, geen v-hals, maar een w-hals.

Zo kan je deze Koningsdag stijlvol los gaan en zijn we allemaal eventjes Koning voor een dag. Je scoort het unieke shirtje door in de geselecteerde kroegen een rondje te geven of bij de aanschaf van een speciale 8-pack Heineken blikjes in de supermarkt.