Wat zou jij zeggen als jou gevraagd werd wat je zou kunnen doen om je leven een beetje leuker te maken? Wij zouden het eerlijk gezegd niet zo snel weten, maar toen deze vraag aan Frank de Ruwe werd gesteld twijfelde hij geen moment.

Zijn antwoord was namelijk: “Ik wil net als vroeger bruut met een matras van de trap glijden! Ik ga het kind weer in mij naar boven halen!”.

En hij had het niet over zomaar een trap. Nee, het moest wel een flinke trap zijn. En met flink bedoelen we écht flink, namelijk een trap van 250 meter lang!

In samenwerking met Lipton Ice Tea jaagde hij zijn droom na en deed hij een poging om het wereldrecord ‘met matras van de trap glijden’ te verbreken. Samen met zijn vrienden zochten ze de grootste trap die ze konden vinden en maakten deze klaar voor de grote afdaling.

Van begin tot eind is alles op beeld vastgelegd, met als resultaat deze toffe video. Dit is wat ‘Live The Brightside!” voor Frank betekent, maar wat betekent het voor jou? Ga naar liptonlivethebrightside.nl en stuur jouw ultieme idee om het leven nog een klein beetje leuker te maken in!