Er zijn maar weinig dingen beter dan na een lange dag werken thuiskomen om jezelf tegoed doen aan een vers, koel biertje. En zoals jullie weten komt het allerbeste biertje vers van de tap. Daarom komt Nederland’s grootste biermerk met THE SUB: het beste kerstcadeau van 2015.

THE SUB is de nieuwe thuistap van Heineken. Ontwikkeld door Krups en met een state-of-the-art design van internationaal bekende ontwerper Marc Newson is dit echt een pareltje voor het oog.

Maar nog belangrijker dan het design is het resultaat, en dat mag er zeker wezen! In de tap gaat een zogeheten TORP die 2 liter bier bevat dat perfect wordt gekoeld tot 2º Celsius, waardoor je altijd een vers koud biertje tapt. Snel en gemakkelijk!

12 brews

Mocht je graag wat anders drinken, wees gerust. De TORP is namelijk verkrijgbaar voor 11 verschillende biermerken, waaronder Amstel Radler, Sol, Wieckse, Brand, Desperados, Affligem en Pelforth.

Wij kunnen niet anders dan concluderen dat Heineken met THE SUB één van de betere kerstcadeau’s van het jaar heeft gemaakt. Want wat is er nou leuker dan je zelf je eigen biertje tappen? Drie keer raden wat er bij ons straks onder de boom ligt!

Speciaal voor kerst heeft Heineken een heerlijke actie, waarbij THE SUB is afgeprijsd van €199,- naar €149,-. En alsof dat niet genoeg is krijg je er ook nog eens €25,- biertegoed bij. Hoe dat werkt zie je in onderstaande video.