Als je overal naar toe kon gaan, alles kon doen wat je wilde, zonder de last van de zwaartekracht, tegen alle natuurwetten in, wat zou je dan doen?

Mapei, bekend van de hit “Don’t Wait”, kreeg de kans om deze vraag te beantwoorden in het programma “Reality Road”. Ze doet dit samen met haar beste vriendin Liza. In 9 dagen moeten ze 6 landen bezoeken om een videoclip te maken. Klinkt als een suf vrouwenuitje, maar niets is minder waar.

Ze worden hierbij vergezeld door één van de beste chauffeurs ter wereld in de nieuwe Volvo FH. In 2014 deed Volvo een spectaculaire actie met Jean-Claude van Damme die een epische split maakte tussen twee Volvo Trucks in. Anno 2015 Volvo takes it to the next level.

Dit doen ze in de 8-delige serie ‘Reality Road’ die onderdeel is van Volvo Trucks campagne om de kracht van zijn dienstenaanbod te demonstreren. De serie werd onthuld op 11 juni en is beschikbaar in een totaal van acht afleveringen. Het nummer ‘Million Ways to Live’ wordt uitgebracht samen met het aanstaande album van Mapei in het najaar van 2015.

Hieronder de uitkomst van het project en een link naar de eerst aflevering van “Reality road”. Een serie waar elke truckliefhebber zijn hart bij op kan halen. Enjoy!