Vorig jaar sloegen Heineken en KLM de handen al ineen om een stel New Yorkers een onvergetelijke Koningsdag te geven. Dit jaar doen de twee oer-Hollandse merken het opnieuw, maar deze keer pakken ze het groter aan. Veel groter!

Koningsdag is het allermooiste feestje in de wereld, maar gek genoeg is Koningsdag in het buitenland helemaal niet zo bekend. Voor twee grote merken als Heineken en KLM was dat reden genoeg om daar verandering in te brengen.

Tien mannen en vrouwen uit 5 verschillende continenten werden naar ons kleine landje gehaald om hier een Koningsdag mee te maken. Maar geen van allen had een idee wat ze te wachten stond, want al snel bleek dat dit niet zomaar een feestje was.

Wat begon met een fietstochtje langs de typische vrijmarkten eindigde in een spectaculair feestje op de speciale Orange Experience boot. En terwijl de vers ingevlogen feestgangers nietsvermoedend aan het varen en het genieten waren, bleek dat ze nog een verassing te wachten stond. Want niemand minder dan de nummer 1 DJ van de wereld, Hardwell, bleek namelijk aan boord te staan.