Waarschijnlijk kan je op twee handen niet meer tellen hoe vaak je deze pretentieuze klootzak de afgelopen dagen op Facebook voorbij hebt zien komen. Nu is het dus wel weer mooi geweest en is het tijd voor Bill om te gaan en nooit meer terug te komen.

Ironisch genoeg is Bill ooit ontstaan om mensen te vertellen hoe ze minder vervelend kunnen zijn, maar ondertussen is Bill zélf een beetje vervelend aan het worden.

be-like-bill 2

Tegenwoordig trekt hij een miljoenenpubliek en deelt zelfs je moeder zijn plaatjes, maar daar gaat nu een eind aan komen.

De lul-met-muts vertelt je precies hoe je moet zijn en wat je wel of niet moet doen. En daarom moet Bill gaan. Dus be like jezelf en help de wereld een handje, want wij gaan je vertellen hoe je van Bill afkomt.

Klik in je Facebook newsfeed op pijltje naast rechtsboven bij de link en selecteer “Alles van de app [welke app ze gebruiken] verbergen”. Zie foto hieronder.

Doei Bill

Doei Bill.

Helaas kan je op deze manier alleen de Bills blokkeren die als link gedeeld zijn. Delen je vrienden op Facebook gewoon een plaatje van Bill dan zit er niks anders op dan ze te ontvrienden.

Of niet natuurlijk, wij vertellen je niet wat je moet doen. Wij zijn geen Bill.