Het Australische model Emily Sears ontvangt dagelijks meerdere naaktfoto’s van haar mannelijke fans, maar als het aan haar ligt komt daar nu een eind aan. Ze is de vunzige foto’s die ze krijgt zo zat, dat ze is begonnen de ‘dick pics’ door te sturen naar de vriendinnen en vrouwen van de kerels.

Emily heeft op Instagram meer dan 2,4 miljoen volgers, het is dus niet heel gek dat ze veel aandacht ontvangt. Maar tussen al die volgers zitten ook een hoop vieze mannetje die haar ongevraagd foto’s van hun geslachtsdeel sturen.

Volgens Emily is het makkelijk om de mannen achter de foto’s op te sporen en ziet ze regelmatig dat de mannen gewoon een vrouw of vriendin hebben. De mannen denken dat ze door de anonimiteit op internet ermee weg kunnen komen, maar de realiteit ligt dus heel anders.

https://twitter.com/tweetemilysears/status/691699263793827841

Ze stuurt de foto’s en screenshots van de berichten, inclusief dick pics, door naar de vriendinnen en vrouwen. En daar zijn die mannen niet erg blij mee. Desondanks bieden de meeste viezeriken al snel hun excuses aan, maar vaak is kwaad dan al geschied.

https://twitter.com/tweetemilysears/status/688933605318328320

De vriendinnen van de viespeuken reageren vaak geschokt, maar zijn vooral erg blij dat ze weten dat hun vriendjes blijkbaar niet te vertrouwen zijn. Eén dame kwam er zelfs achter dat haar vent met regelmaat foto’s van zijn vleesthermometer naar andere vrouwen stuurde.

Met haar actie wil Sears meer respect voor vrouwen afdwingen en stopt ze niet voordat ze geen één dick pic meer ontvangt.