Een onbekende man heeft de afgelopen zeven weken zijn seksleven bijgehouden in Excel, en daaruit bleek dat zijn vrouw slechts drie keer op zijn avances in is gegaan. Alle andere keren werden zijn pogingen om eens even lekker tussen de lakens te rommelen afgedaan met excuses. En dat waren een hoop excuses.

Man houdt seksleven bij in Excel

Toen de vrouw des huizes voor tien dagen op zakenreis ging, vond de man het hoog tijd om haar te confronteren met de lijst vol excuses en mailde haar het Excel-bestandje. De vrouw plaatste de lijst vervolgens op Reddit en noemde de actie van haar man kinderachtig en onvolwassen. Waar het internet wel niet goed voor is.

De lijst laat precies zien wanneer de man zijn avances maakte, wanneer ze wel en wanneer vooral geen seks hadden, en met welke excuses de vrouw op de proppen kwam. Zo was de man volgens zijn vrouw “te dronken” of gaf ze een non-verbaal signaal af. Op het lijstje staan ook excuses als “ik ben te moe”, “ik wil tv kijken” en “ik ben te dronken en heb te veel gegeten”.

Het mooiste excuus kwam precies één dag nadat ze wel seks hadden gehad, namelijk: “ik ben nog een beetje broos van gister”. Het valt te begrijpen dat je er de pest in hebt als je zo vaak door je vrouw wordt afgewezen, maar of het sturen van een Excel-lijstje je seksleven ten goede komt, valt te betwijfelen.