PornHub, de grootste fapsite ter wereld, deed enige tijd geleden een boekje open over de meest gebruikte zoektermen in de VS en Canada. Toen ze gevraagd werd om het zelfde te doen voor Nederland, kwam daar een wel heel bijzondere resultaat uit…. Limburgers blijken namelijk gek te zijn op seks met vieze luchtjes.

Voor zo’n klein landje kijken we massaal porno. Nederland staat wereldwijd namelijk op een knappe 14e plek wat betreft bezoekersaantallen naar de de website. De meest gebruikte zoekterm is niet geheel verrassend het woord “Dutch”.  We kijken blijkbaar erg graag naar Hollandse actrices die in onze eigen taal praten kreunen.

Om een wat duidelijker beeld te schetsen werd er gekeken naar de relatieve zoektermen, en daar kwamen een aantal opmerkelijk resultaten uit. Zo zoeken ze in Noord-Holland graag naar de term “Arab”, maar geven ze in Utrecht de voorkeur aan de term “Black”. Niks bijzonders, totdat er bij de Limburgers de zoekterm “Fart” kwam bovendrijven.

De zuiderlingen zijn dus niet vies van een beetje viezigheid. Er werd door de Amerikaanse website voor zekerheid nog even gecheckt of het woord “Fart” in het Nederlands een andere betekenis heeft, maar nee – een fart is gewoon een scheet.

netherlands-top-relative-searches.