Nog geen twee maanden geleden zorgde Josje als voormalige lid van kindergroep K3 voor de nodige ophef door een halfnaakte selfie op Instagram te posten. Toen een maand later de storm weer was overgewaaid ging ze wederom uit de kleren, maar ditmaal voor een fotoshoot in de Grazia. 

Nu was die fotoshoot op zichzelf niet zo super spannend, maar een oplettende internetter was iets bijzonders opgevallen. Het groene shirtje waarin Josje poseerde scheen namelijk nogal door en het viel op dat Josje een tepelpiercing bleek te hebben.

Met behulp van een Photoshop methode genaamd ‘x-ray’ lukte het iemand om de kleding doorschijnender te maken. Bij het x-rayen worden details die in eerste instantie met het blote oog niet te zien zijn, alsnog zichtbaar gemaakt.

Er zijn dus geen dingen aan onderstaande foto’s toegevoegd, alleen een stuk zichtbaar gemaakt. Of Josje achteraf gezien blij moet zijn met deze foto’s weten we niet. Wat we wel weten is dat Josje hard bezig is om haar onschuldige imago te verliezen, en dat lukt haar best aardig!