Facebook heeft eindelijk genoeg van Sylvana’s gezeur. Maandenlang bestookte de DENK-diva ons bijna dagelijks met haar zeer irritante en provocerende inzichten. Maar genoeg is genoeg, dachten ze bij Facebook, en dus besloot het sociale medium haar voor twee dagen te weren.

De aankomende politica zelf is woedend, wat totaal niet als een verrassing komt. Sylvana is namelijk altijd boos. Op alles en iedereen. Afijn, Sylvana is woest en schreef na haar blokkade op Facebook het volgende:

[pull_quote_center]Het heeft Facebook behaagd mij na een blokkade van 48 uur weer toestemming te geven mijn vrijheid van meningsuiting te gebruiken op dit platform. Ik kreeg deze stevige reprimande omdat ik het gore lef had om een pagina die uit mijn naam leugens verspreidt middels een screenshot te delen.[/pull_quote_center]

Nu is het zo dat die pagina helemaal geen leugens verspreidt, maar enkel satire maakt. En laat mevrouw Simons daar nou net niet van gediend zijn. Dus of de term satire is haar totaal onbekend, of ze verdraait de realiteit om zo haar eigen hachje te redden. Wij gokken op het laatste.

sylvana-geblokkeerd-op-facebook

Sylvana gaat na haar blokkade echter gewoon door met zeiken en zeuren. Dat die vrouw nog niet in haar zelfmedelijden is verdronken, is een wonder:

[pull_quote_center]Ik kreeg deze stevige reprimande omdat ik het gore lef had om een pagina die uit mijn naam leugens verspreidt middels een screenshot te delen. De pagina is meerdere keren gerapporteerd, maar handelt volgens FB niet in strijd met hun richtlijnen. Oftewel: leugens verspreiden mag. Deze leugens weerspreken niet.[/pull_quote_center]

Eerlijk gezegd is het triest om te zien hoe een ooit zo vrolijke presentatrice is afgegleden tot een alles-en-iedereen-hater. Inmiddels lijkt alle hoop voor Sylvana Simons verloren te zijn. Als er überhaupt iemand nog hoop had, natuurlijk.