Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus. Deze wereldberoemde uitspraak benadrukt het verschil tussen beide geslachten. En die verschillen zijn groot, heel erg groot.

Dus vond de door mannen gedomineerde MHMAG redactie het tijd om aan de hand van een paar foto’s deze verschillen eens op een rijtje te zetten.

1. Opvoeden

Vrouwen zijn vaak van mening dat mannen slechter zijn in het opvoeden van kinderen. Natuurlijk is dat onzin, het grote verschil zit ‘m in het feit dat mannen gewoon van een lolletje houden.

mannen vs vrouwen baby

2. Toiletgang

Waarom moeten vrouwen altijd met z’n tweeën naar het toilet? En waarom duurt het altijd zo ontiegelijk lang voordat ze terug zijn? Wij hebben wel een idee… Fucking #selfies.

mannen vs vrouwen badkamer

3. Foto’s

Over selfies gesproken, camera’s hebben op vrouwen altijd een vreemde uitwerking. Bij het het zien van een lens worden vrouwenhoofden op onverklaarbare wijze door een soort van magnetisch veld tot elkaar aangetrokken. Met een beetje pech toveren ze ook nog de beruchte duckface tevoorschijn. En vervolgens gaat het hele teringzooitje natuurlijk op Instagram.

mannen vs vrouwen foto's maken

4. De friendzone

Als een vrouw een man “friendzoned” is dat eigenlijk haar manier van zeggen dat hij te lelijk is om te neuken, maar wel goed genoeg is om haar veters te strikken. Een soort van wel een relatie, maar niet neuken. En wanneer je daar als man zit, kom je er vrijwel zeker niet meer uit. Voor mannen ligt dat anders. Mannen gaan in principe alleen met vrouwen om die ze stiekem gewoon zouden doen. Dus wanneer er geen vriendin in het spel is, is er wat mannen betreft ook geen sprake van een friendzone.

mannen vs vrouwen friendzone