Vrouwen blijven lastig tot niet te doorgronden. Na het lezen van dit artikel gaat het je nog steeds niet lukken. Maar wees niet teleurgesteld want deze tips zullen je absoluut verder helpen in conversaties met de vrouwen. Een goed begin is het halve werk!

Aanbeland bij deel 2 van “16 tips om vrouwen te versieren!”. Geen tijd te verliezen want misschien sta je ‘as we speak’ wel naast een lekkere chick. Voor meer succes lees je de volgende 4 tips aandachtig door! Deel 1 gemist? Check ‘m HIERRR!

5. Het draait om haar, niet om jou

16 tips om vrouwen te versieren! (deel 2) - 01

Ok, laten we verder gaan met de versiertips over gesprekstechnieken. Kijk, de meeste mannen (en vrouwen) houden van praten over zichzelf. Je weet zelf hoe saai het is om de hele tijd te moeten luisteren naar iemand anders! En toch doen wij mannen het…

Bedenk dit eens. Hoeveel fouten kan je maken als je zelf praat? En hoeveel fouten kan je maken als zij praat? Juist ja. Bij de eerste een hoop, bij de laatste géén. Maar hoe krijg je juist haar aan de praat dan? Maak van vragen die je zou stellen opmerkingen!

Voorbeeld: als je dus wil vragen: “Wat voor werk doe je?”, maak je daarvan: “Je lijkt me echt zo’n typisch strenge advocate.” Dat het fout is maakt niet uit, dan zegt ze het wel. En dat is precies wat je wil. Want door deze techniek krijg je haar aan het praten. Hoppa, je begint een gesprek te krijgen. Complimenten!

6. Praat rustig

16 tips om vrouwen te versieren! (deel 2) - 04

Heb je het wel eens meegemaakt dat iemand heel snel praatte? Dit komt ongelooflijk nerveus over. En nerveus past gewoonweg niet bij ons stoere mannen! Wij moeten onoverwinnelijkheid uitstralen en dat doe je onder andere door kalm en zelfverzekerd te communiceren. Want als vrouwen die onrust in je opmerken, is de kans op het ‘ik moet even met een vriendin naar het toilet’ scenario zeer groot. Dat moeten we voorkomen.

Dus hoe kan je dit oplossen? Heel simpel. Praat bewust langzamer. Doe alsof je alle tijd van de wereld hebt. Je zal zien dat je er zelf niet alleen rustiger van wordt, maar dat je ook minder met je mond vol tanden komt te staan.

7. Gebruik geen foute openingszinnen

16 tips om vrouwen te versieren! (deel 2) - 03

Foute openingszinnen vernietigen de kans op succes bij de ladies. Luister dus niet naar die mannen die zeggen dat je een flauwe openingszin moet gebruiken om een vrouw aan te spreken. Ze haten het! Je komt over als een joker die een flauwe openingszin heeft onthouden en die aan elke vrouw vertelt.

Hou het gewoon simpel en effectief. Volg tip 5 en maak een opmerking. Succes gegarandeerd!

8. Stop met saaie verhalen vertellen

16 tips om vrouwen te versieren! (deel 2) - 02

Een goed verhaal moet altijd een clue hebben. Het volgende voorbeeld is dat niet: “Ik liep op straat, en toen bedacht ik me dat ik nog werk moest doen. Dus ik ging terug naar m’n appartement haalde mijn laptop op en ging werken bij een café.” … Dus…?

Dit is ongelooflijk saai om naar te luisteren. Iedereen die zoiets aanhoort zegt OK en hoopt dat je snel weggaat. Wil je dit verbeteren? Gebruik dan ‘Open loops’. Open loops is een fenomeen wat je overal tegenkomt tijdens series, denk aan: cliffhangers, voor een actiescène overschakelen naar een andere scène en plotselinge verandering.

Deze techniek is misschien wel een van de beste versiertips als je betere gesprekken wilt voeren. Laat cruciale informatie achterwege. Voorbeeld: “Afgelopen week, toen ik net landde op Schiphol, kreeg ik een telefoontje, of ik op bezoek kon komen bij m’n oma. Het is echt zo’n lief vrouwtje dat heel goed voor haar kinderen en kleinkinderen zorgt, en…..”.

Het gaat nu dus even niet over de context maar over de techniek. De vraag die dit namelijk oproept is: “Waarom kwam je net aan op Schiphol?”. Vrouwen zijn roofdieren als het aankomt op roddels, ze zullen zo dus aandachtiger luisteren naar je verhalen.