Weet je wat mannen het meest tegenhoudt om vrouwen in bed te krijgen? Laat staan als vriendin te krijgen? Niet weten wat je moet zeggen! We spreken een vrouw aan en maken een praatje. En na 2 minuten gebeurt dit: ze zegt iets en we staan met ons mond vol tanden. Nergens voor nodig…

Het is een rotgevoel als je voor een leuke vrouw staat en je niet weet wat je moet zeggen. Vrouwen wijzen je tegenwoordig om de kleinste dingen af. Vaak is die afwijzing nog rotter dan het gevoel dat je niet weet wat je moet zeggen. Daarom hebben wij in totaal 16 versiertips om wél vrouwen te versieren met als resultaat: gezelschap in je bed! Hier de eerste 4 tips:

1. Stop met interviewen

16 tips om vrouwen te versieren! (deel 1) - 02

Komt dit scenario je bekend voor? Niet meer doen!

Jij: “Waar kom je vandaan?”
Zij: “Amsterdam”
Jij: “Leuk. Waar woon je in Amsterdam?”
Zij: “De Pijp” Jij: “Ok…”

Het is net als standaard vragen vanuit ooms en tantes bij verplichte verjaardagen die je keer op keer moet beantwoorden. In dezelfde soort negatieve-vragen-flow verkeren de vrouwtjes. Stel dus vragen die ze niet verwachten!

2. Wees géén ja-knikker

16 tips om vrouwen te versieren! (deel 1) - 04

Je kent vast wel zo iemand. Of misschien ben je wel zo iemand. Mannen die zo reageren op alles wat een vrouw vertelt “Oh wow, dat is zo cool”. We begrijpen het wel want het lijkt verstandig om het met alles eens te zijn. Maar het tegendeel is waar.

Een vrouw is het niet anders gewend dan dat mannen dit doen. Wat bijzonderder is, is een man die het NIET met haar eens is. Die man is interessant. Want hij is anders. Dus is hij interessant. Dus gewoon keihard tegen die onzin ingaan, dat is de truc!

3. Wees géén creep: lichaamstaal en oogcontact

16 tips om vrouwen te versieren! (deel 1) - 03

Je kan zo’n geweldig gesprek voeren als je wilt, maar als je voorovergebogen staat als creepy quasimodo en het oogcontact hebt van een verlegen kleuter die voor het eerst sinterklaas ziet, dan gebeurt er niks. Kijk nooit als eerste weg en als je wegkijkt kijk naar de zijkant ((niet naar onderen of naar boven).

4. Zorg dat ze je hoort

16 tips om vrouwen te versieren! (deel 1) - 01

Vind je het gek dat het gesprek doodloopt wanneer ze niet eens kan verstaan wat je zegt? Elke keer dat ze “Wat?!” moet zeggen, is er 1 te veel. Als je dus betere gesprekken wil voeren, praat dan gewoon luider. Al helemaal in een club.

Paar tips: Ga geen lange gesprekken voeren in een drukke ruimte. Verplaats haar snel naar een plek waar het minder luidruchtig is. En praat alsof ze een meter verderop staat en doof is.

Wanneer je dichterbij komt om in haar oor te praten, buig dan niet naar voren alsof je een ober bent. Dat schrikt af. In plaats daarvan kun je beter recht blijven staan (schouders naar achter) en haar iets naar je toe trekken. Galant, niet alsof je op het punt staat een bodycheck uit te delen!

Alles gelezen? Lees dan ook:  16 tips om vrouwen te versieren! (deel 2)