Het is officieel gedaan met de warme temperaturen! Tijd dus voor nieuwe kleding in je kast. Truien zijn warm, makkelijk én stijlvol. Daarom vandaag: de truien die je niet mag missen in je kast dit najaar.

Coltrui

Ja, de coltrui! Ook wel één van de stijlvolste en veelzijdige kledingitems die je in bezit kunt hebben. Je kan een coltrui rocken onder een stoere leren jasje of onder een casual denim jacket. Daarnaast is het dragen van een coltrui onder een lange herenjas ook mooi voor wat klasse. Je kunt een coltrui zowel in een dikke als dunne variant komen, en dat maakt h’m perfect voor het najaar en de winter.

Kabeltrui

Deze gebreide trui is te herkennen aan zijn materiaal, namelijk wol. Met deze stof hoe je je geen zorgen te maken over hoe het koud nou eigenlijk buiten is. Ze zijn verkrijgbaar in lekkere basic kleuren. Staat super leuk boven een paar stoere jeans en is eenvoudig te combineren met al het andere. Perfect voor een typische herfstdag dus!

Heavy Knitted

Een ander woord ervoor is ook wel grof gebreid! Opvallend mag het best zijn, want gecombineerd met een stoere zwarte broek en een paar stevige stappers ben je helemaal het mannetje.

Pullover

Deze trui is een luchtig en verfijnd kledingstuk. Een dunne pullover is een stijlvol item, ideaal voor een chique gelegenheid dus. Hij kan dan gedragen worden over je overhemd of je draagt hem gewoon over een T-shirt heen. We laten de keuze aan jou!

Hoodie

Last but not least, de hoodie natuurlijk. We kunnen wel zeggen dat het de meest comfortabele trui van allemaal is! Maar het is ook een heel stijlvol item, onmisbaar in je kledingkast dus. Het gaafste is dat ze verkrijgbaar zijn in alle kleuren en maten, ongetwijfeld zit er ook eentje voor jou bij.