Logeerpartijtjes met tientallen dames – waaronder zijn eigen vrouw – zijn voor de Candyman eerder regel dan uitzondering. Want als hij in het weekend niet op zijn kinderen hoeft te passen dan organiseert hij namelijk feestjes. En niet zomaar feestjes, maar feestjes in zijn gigantische mansion, vol luxe, een hoop drank en bovenal vrouwen. Heel veel vrouwen.

Miljonair Travers Beynon heeft zichzelf namelijk tot een echte Playboy benoemd. Samen met zijn vrouw en twee vaste vriendinnen (geen grap) woont hij in een herenhuis aan de Gold Coast in Australië. En zijn vrouw durft het toe te geven: “We hebben een experimenteel leven – het is extreem”.

De door Beynon georganiseerde Candy Shop Mansion Parties zijn een groot succes. Daarbij nodigt hij alleen dames uit die zelf via Instagram met hem contact hebben opgenomen. En de Candyman is altijd op zoek naar meer. Volgens de Australiër is het een vaardigheid om één vrouw, twee vriendinnen en ook nog eens acht tot tien andere vrouwen tegelijk tevreden te houden.

Naast het organiseren van feestjes in Beynon ook een behoorlijk succesvol zakenman. Zo staan er op zijn oprijlaan onder andere een Ferrari F40, Lamborghini Aventador, Rolls Royse Phantom, een Jeep en een gouden motorfiets. Al met al heeft deze beste man heeft het niet slecht voor elkaar.